Loewe SoundPort Compact | Zilver

Artikelnummer: 52228B00

Verkrijgbaarheid: In voorraad

SoundPort Compact.Krachtig geluid met een premium design.


Deze energieke docking speaker speelt uw muziek af vanaf verschillende muziekbronnen. Denk aan iDevices, Android smartphones, tablets en Bluetooth-apparaten. De Apple Lightning-connector is slechts één manier om uw apparatuur met de SoundPort Compact te verbinden. U kunt uw muziek ook draadloos streamen via NFC en Bluetooth. Dit met een uitmuntende kwaliteit dankzij de apt-X-codec.

€ 499,00
Loewe SoundPort Compact | Zilver is beschikbaar en per stuk te bestellen

Details

Connectie maken.Dock and Play.

Door zacht op het klepje bovenaan op de SoundPort Compact te drukken, komt het docking station tevoorschijn. Sluit uw iPhone of iPad aan via de Lightning-connector en u bent klaar om uw favoriete muziek af te spelen. Het dock is ontworpen zodat u ook tablets die niet zijn uitgerust met een Lightning-connector horizontaal of verticaal op de SoundPort kunt plaatsen om bijvoorbeeld een video te bekijken. Via Bluetooth, NFC of Aux-In verbindt u eenvoudig alle apparaten. Bent u klaar dan duwt u het klepje zacht terug in de behuizing.

Twee USB-connectoren laten u toe om ook uw Android smartphone, laptop of PC/Mac op de SoundPort Compact aan te sluiten. Een handige tool: Connecteer uw computer op hetzelfde ogenblik met de SoundPort als uw iPhone/iPad en synchroniseer uw iTunes-bibliotheek.

 
 

Overtuigende netwerkverbinding.Connectivity Easy Pairing.

De verbindingsmogelijkheden van de SoundPort Compact zijn een absoluut pluspunt. Dankzij Near Field Communication (NFC) koppelt u tal van moderne mobiele toestellen heel eenvoudig aan de luidspreker. Hiervoor legt u het NFC-compatibele mobiele toestel gewoon op het gemarkeerde contactpunt op de bovenzijde van de SoundPort. De verbinding komt dan onmiddellijk tot stand via Bluetooth, zonder omslachtige instellingen in het menu van het toestel, waardoor de muziek meteen kan starten. Om de hoogst mogelijke overdrachtkwaliteit van de muziek via Bluetooth te garanderen, beschikt de luidspreker over de apt-X-Codec.

Zo beantwoordt hij ook aan de hoogste eisen. iDevices die op de SoundPort zijn aangesloten, kunnen via één enkele druk op de knop worden gesynchroniseerd (iTunes Sync) met een laptop of pc die via USB aangesloten is. Zo blijven ze altijd up-to-date. Natuurlijk is de Loewe SoundPort compatibel met alle belangrijke besturingssystemen, zoals iOS, Android en Windows. Bovendien laadt de SoundPort Compact de batterijen van bijna alle gangbare mobiele toestellen op via de Apple Lightning- of de USB-aansluiting.

 
 
 

Perfecte eigenschappen.

Intuïtieve bediening.

Naast topkwaliteit en premium design staat Loewe ook garant voor een eenvoudige bediening. De vijf directe toetsen op de SoundPort Compact geven ​​zeer snel toegang tot alle functies. Samengevat: volumeregeling, de selectie van de audiobron (SRC voor bron) en de hands-free-telefoonfunctie. De SoundPort is ook te bedienen met slimme afstandsbedieningsconcepten. Zo biedt de gratis Loewe Smart Audio App voor iOS- en Android-smartphones een maximaal gebruiksgemak. Wie het liever klassiek heeft, kan de optionele Loewe Assist-afstandsbediening gebruiken.

Kleurencodes.

Vaak zijn het de details die voor een perfecte afwerking zorgen. De meerkleurige statusled signaleert op elk ogenblik in welke modus het docking station zich bevindt.

Handig telefoonsysteem.

De Loewe SoundPort is dankzij de ingebouwde microfoon ook een volwaardig handsfree-systeem. Dat maakt van de nieuwe luidspreker van Loewe een veelzijdige docking speaker, zowel thuis als op kantoor. Vergaderingen via een smartphone zijn dus op elk ogenblik mogelijk. Dankzij de ingebouwde echo-onderdrukking is het gesprek bovendien altijd uitstekend verstaanbaar. De Loewe SoundPort Compact kan ook via USB als digitale luidspreker worden gebruikt bij laptop of pc.

 
 
 

Design.Vakmanschap.

Deze geavanceerde technologie is verpakt in een perfect vormgegeven behuizing van hoogwaardig aluminium. Zowel de innerlijke technologie als de uiterlijk vormgegeven behuizing van de Loewe SoundPort zijn van de hoogste kwaliteit. De elegante luidsprekercover gemaakt uit een akoestische stof garandeert een uitgebalanceerd geluid en geeft de speaker een zeer compact uiterlijk. De SoundPort Compact is verkrijgbaar in de kleuren Aluminium Zwart en Aluminium Zilver.

 
 
 
 

Extra informatie

Merk Loewe
Opties App bediening, Aux-In, Bluetooth, Dock Connector, Hoofdtelefoon aansluiting, IR Afstandsbediening, USB
Kleur zilver
Gewicht 5

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.